Gesloten voor publiek.

Beste vrienden van Stadsmolen de Nijverheid,

Wij volgen het advies van het R.I.V.M., de Rijksoverheid en van Het Gilde van Vrijwillige Molenaars, dus : WIJ BLIJVEN, TOT NADER BERICHT, GESLOTEN !
(voor openingstijden van Stadsbrouwerij Wilskracht: kijk op hun eigen site of Facebookpagina!!)
We hebben nog een beperkte voorraad spelt-meel, -bloem en -pannenkoekmix. Wil je nog wat bemachtigen; stuur een email naar info@molenravenstein.nl en we gaan kijken of we wat kunnen regelen.

Ondertussen:
Pas goed op jezelf, blijf gezond !!
Stay home and stay safe !!

molen gesloten collage.jpg

 

Molen Ravenstein zoekt vrijwilligers voor Bakhuys en molen!

Het idee rond ambachtelijke producten van Molen de Nijverheid in Ravenstein is een schot in de roos. De combinatie van Korenmolen, Bakhuisje met steenoven en Bierbrouwerij met proeflokaal oogst veel waardering en trekt in het 1e seizoen reeds vele bezoekers. Dat de Ravensteinse Molen annex Bastion kwaliteit levert blijkt eens temeer uit de prijswinnende deelname aan de Brabantse Dorpen Derby en de titel “Lekkerste Bier van Brabant “ welke onlangs aan Stadsbrouwerij Wilskracht is toegekend.

Om de bezoekers te ontvangen in een omgeving waarin Molen, Brouwerij en Bakhuys gelijktijdig hun ambachtelijke processen tonen worden nu meer vrijwilligers gezocht die het leuk vinden om op bepaalde tijden als BAKKER EN/OF STOKER OF MOLENAAR in het team mee te draaien.

Vier Molenaars en een Meester Bakker staan te trappelen om enthousiaste mensen te begeleiden en training te geven. Ervaring is absoluut geen vereiste, belangstelling voor ambachtelijkheid en pure, eerlijke producten is een pré.

Als je interesse hebt in ambachtelijk te (leren) bakken of op een molen mee te draaien in een gezellig vrijwilligersteam op een mooie locatie in een oud vestingstadje met als ambiance cultureel erfgoed, toeristen en lekkere producten laat het dan weten!
Aanmelding dan wel nadere informatie opvragen is mogelijk via info@molenravenstein.nl of via telefoonnummer 06-18996481.