Bakkerij
Sinds 2015 werden er door vrijwilligers van ons speltmeel elke zaterdag brood, koekjes, cake of speculaas gebakken in een hout gestookte steenoven. Desembakkerij BRodijnen heeft in januari 2025 het stokje overgenomen en bakt 5 dagen per week vers brood in de elektrische oven of de houtoven. De vrijwilligers bakken op zaterdag o.l.v. Erik Rodijnen de lekkerste producten.
Vrijwilligers
Bakkerij BRodijnen is natuurlijk een commercieel bedrijf, maar hij geeft onze bak-vrijwilligers op zaterdag volop de ruimte om onder zijn professionele begeleiding bij hem te komen bakken. Wilt u als vrijwilliger aan de slag op zaterdag of een andere dag, neem dan contact op met info@brodijnen.nl
Winkel
In de buik van de molen verkoopt bakkerij BRodijnen zijn broden en daarnaast worden er streekprodukten verkochten waaronder spreads van de zusters Clarissen uit Megen, maar ook diverse biertjes van Stadsbrouwerij Wilskracht.
Lunchroom
Proeflokaal
